Wat te doen als mijn rolluik kapot is?

De laatste jaren zie je weer steeds vaker. Rolluiken! Even leken ze wat minder populair te worden, maar sinds de opkomst van de elektrisch bedienbare rolluiken, worden ze onverminderd vaak geïnstalleerd.

Afsluiters

Meer en meer huishoudens zien de voordelen van deze raam- en deurafsluitsystemen. Ze houden de warmte buiten in de zomer en binnen in de winter. Ze worden ook geroemd om hun verduisterende werking en hun inbraakwerende functie.

Defect

Rolluiken sluiten de boel dus uitstekend af. Dat is fijn, maar bij een defect levert het ook problemen op. Een kapot rolluik is behoorlijk vervelend. Wanneer het luik niet meer sluit, is dat lastig. Wanneer het niet meer omhoog wil, is dat nog veel problematischer. In- of uitgangen kunnen zo worden geblokkeerd of ruimtes blijven ongewenst donker, koud of warm. Het probleem zal zo snel mogelijk opgelost moeten worden.

ROMASS

Onze monteurs kunnen alle voorkomende defecten verhelpen. Van alle soorten en merken rolluiken. Je kunt 24/7 online een afspraak maken voor een reparatie, dus het euvel zal snel verholpen zijn.

No Cure No Pay

Wij zijn er dan ook van overtuigd, dat wij je goed en snel kunnen helpen. Daarom kun je terugvallen op ons No Cure No Pay beleid wanneer het niet gelukt is om het defect te maken. Mogelijke redenen hiervoor zijn, dat wij toch niet over de juiste onderdelen en/of technieken beschikken, dat we de situatie te onveilig achten of dat het rolluik te oud of slecht is om in aanmerking te komen voor een herstelling. In deze gevallen kun je gebruik maken van ons No Cure No Pay beleid en hoef je niks af te rekenen, zelfs de voorrijkosten niet! Kijk voor de exacte voorwaarden op de website van ROMASS.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.