Uw defecte garagedeur slot vervangen? ROMASS lost het op

Het repareren van een kapotte garagedeur is specialistisch werk. Vooral wanneer het gaat om een elektrisch bedienbare deur. Kleine mankementen (zoals het vervangen van batterijen) kun je wellicht eenvoudig zelf oplossen. Maar wanneer er zich grotere defecten voordoen, is het tijd om een erkend reparatiebedrijf in te schakelen.

Expertise

Elektrisch bedienbare kantel-, schuif- of roldeuren zijn namelijk voorzien van geavanceerde techniek, die voortdurend in ontwikkeling is. De monteurs van ROMASS zijn op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast hebben zij voldoende expertise in huis om ook oudere systemen te repareren.

Veiligheid

Buiten de complexheid van de besturingssystemen van dergelijke garagedeuren is er nog een reden waarom je de reparatie van je deur beter over kunt laten aan een vakman. Het kan namelijk onveilig zijn om zelf aan de slag te gaan. Zo staan torsieveren en kabels soms onder hoge spanning, waardoor het gevaarlijk is om deze zelf te verwijderen of vervangen. Onze reparateurs weten exact waar ze op dienen te letten en hebben genoeg ervaring om veilig te werken. Sterker nog, alle ROMASS monteurs zijn in het bezit van een VCA-certificaat.

Waarom uw garagedeur slot vervangen?

Er zijn verschillende redenen waarom u ervoor kunt kiezen om uw slot van de garagedeur te vervangen. Een aantal van deze redenen zijn:

  • Huidige slot werkt niet meer naar behoren;
  • De sleutels zijn kwijt en u kunt uw slot niet meer gebruiken;
  • U heeft een nieuw huis gekocht of gehuurd en wilt ervoor zorgen dat er geen dubbele sleutels in omloop zijn;
  • De sleutel is in het slot afgebroken en kan niet verwijderd worden.

Wanneer u last heeft van één of meerdere van deze problemen, dan staan de monteur van ROMASS klaar om te helpen. Het is ook mogelijk dat u zelf een nieuw garagedeur slot plaatst en het oude slot verwijderd. Echter raden wij dit niet aan. Wanneer u ervoor kiest het zelf te repareren is de kans groot dat u de deur beschadigd.

De ervaren monteurs van ROMASS hebben al jaren ervaring in het repareren en maken van alle onderdelen op een deur. Zo ook sloten. Daarnaast beschikken ze over de juiste materialen en gereedschap om het probleem vakkundig op te lossen.

De monteur op locatie zal altijd eerst onderzoeken of uw slot daadwerkelijk kapot is of deze nog gerepareerd kan worden. Indien dit mogelijk is zal hij dit herstellen. Mocht het niet meer mogelijk zijn om uw slot te maken, wordt deze vervangen. In de servicebus heeft de monteur verschillende sloten op voorraad zodat 95% van de storingen direct op locatie opgelost kan worden.

Afspraak maken

Een online afspraak maken kan altijd: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Dat is ideaal en het kost slechts 1 minuut van je tijd!

  • Ga naar www.romass.nl en klik op “online afspraak maken” rechts bovenin de hoek van de website;
  • Selecteer: “particulier” en volg daarna de 7 stappen die aangegeven worden;
  • Tijdens die 7 stappen, kun je aangeven wat voor garagedeur je hebt (kantel, schuif, elektrisch gediend of handbediend), wat het probleem precies is en wat jouw gegevens zijn;
  • Geef jouw voorkeursdagen aan (de dagen waarop je zelf aanwezig kunt zijn bij de reparatie, zodat onze planning daar rekening mee kan houden) en rond de aanvraag af.

Wilt u liever telefonisch een storing melden? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 085-7822730.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.