Schuifpoort onderhoud door vakkundige techniekers

Jaarlijks schuifpoort onderhoud

De experts van ROMASS adviseren om uw schuifpoorten jaarlijks te laten onderhouden door een erkend onderhoudsbedrijf. Door uw schuifpoorten jaarlijks te laten controleren door een expert, blijven ze in topconditie. De kans op een storing wordt verkleind en de levensduur van uw poort wordt verlengd. Tijdens een een onderhoudsbeurt gaat een vakkundige technieker uw schuifpoort controleren of er versleten onderdelen zijn of onderdelen die kapot zijn. Indien dit het geval is, worden de onderdelen vervangen of hersteld. Uw poort functioneert na een onderhoudsbeurt weer optimaal.

Wie is ROMASS?

ROMASS is al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types schuifpoorten, garagepoorten en rolluiken. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen. Ze beschikken over de juiste kennis om alle types schuifpoorten te onderhouden. Daarnaast beschikt ROMASS over een ruim assortiment van reserve onderdelen van alle merken poorten. Dankzij ons uitgebreid assortiment van reserve onderdelen kunnen versleten onderdelen direct op locatie worden vervangen. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze zo spoedig mogelijk besteld. Zodra het onderdeel geleverd is, komt er een techniekers langst om dit onderdeel te plaatsen.

Onderhoudsbeurt afspreken

Bij ROMASS kunt u een eenmalige onderhoudsbeurt afspreken of een onderhoudscontract. Bij een eenmalige onderhoudsbeurt komen we langs om uw poort te onderhouden. Dit doen we eenmalig op aanvraag van u. Indien u een onderhoudscontract afsluit komen we jaarlijks bij u langs om uw schuifpoort te onderhouden en eventuele versleten onderdelen te vervangen. Zowel eenmalig onderhoud of een onderhoudscontract kunt u aanvragen via onze website. Door de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier te volgen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact op om een onderhoudsbeurt in te plannen

 

Schuifpoort maken

Indien uw schuifpoort kapot is gegaan, staan onze techniekers voor u klaar om deze te maken. ROMASS staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om een schuifpoort te maken. De meeste problemen met een schuifpoort worden binnen 2 uur opgelost. U kan weer snel gebruik maken van de schuifpoorten.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.