Schoenen pimpen

Ligt je kast vol met oude schoenen en laarzen en weet je niet wat je er mee moet? Lees dan snel dit artikel, want hier vind je allerlei inspiratie voor het pimpen van je schoenen. Niets is zo zonde als schoenen weggooien die nog heerlijk lopen, dus pak je knutselspullen erbij en aan de slag met die schoenen!

 

Idee 1: Glitters

Heb je mooie hakken maar vind je ze te saai? Maak er dan glitter hakken van. Meng de glitters met wat lijm in een bakje. Gebruik vervolgens een kwast om de glitters op de schoenen de verven/smeren. Strooi er vervolgens nog wat losse glitters overheen om de lege plekjes op te vullen. Laat ze drogen en breng eventueel nog een tweede laag aan. Als laatste stap spay je de schoenen in met lijmspray om ervoor te zorgen dat de glitters goed blijven zitten en je bent klaar!

 

Idee 2: Studs

Je kunt saaie schoenen heel makkelijk wat stoerder maken door er studs op te maken. Gebruik een kniptang en perforeer hiermee gaatjes in de schoenen waar je de studs wilt hebben. Pak nu een schroevendraaier en draai alle studs vast in de gaatjes.

 

Idee 3: Verf

Heb je nog ergens schoenen of laarzen liggen die lelijk verkleurd zijn, vlekken hebben of gewoon geen leuk kleurtje hebben? Gooi ze niet weg, maar verf ze met schoenverf! Neem bijvoorbeeld indringverf zwart en geef je laarzen een mooie kleur. Hierdoor zullen ze aanvoelen alsof ze nieuw zijn, zonder dat je blaren krijgt van het inlopen. Win-win!

 

Idee 4: Textielstiften

Heb je nog witte sneakers, dan zijn die perfect om met textielstiften te pimpen. Met deze stiften kun je op de schoenen tekenen, maar ook iets schrijven. Ze zijn te koop in allerlei verschillende kleuren. Wat is er nou leuker dan sneakers met jouw eigen unieke ontwerp erop?

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.