Rolluiken reparatie in Eindhoven

Snelle rolluiken reparatie in Eindhoven en omgeving

Heb je een defecte rolluik en wil je een vakkundige monteur inschakelen om deze te repareren? Dan ben je opzoek naar ROMASS. Wij zijn al meer dan 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolluiken. We repareren elektrische rolluiken van o.a. Nice, Heroal en Alulux. Onze monteurs worden professioneel opgeleid, waardoor ze de juiste kennis hebben om problemen met een rolluik op te kunnen lossen.

Rolluiken reparatie 

Door intensief gebruik en slecht onderhoud kan er een storing ontstaan aan een rolluik. Intensief gebruik en slecht onderhoud kunnen ervoor zorgen dat onderdelen gaan verslijten of kapot gaan. Versleten onderdelen zorgen ervoor dat een deur niet goed meer kan functioneren. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het maken van alle rolluiken. De meest voorkomende problemen met een rolluik zijn:

  • Motor is kapot
  • Lamellen zijn uit de rail
  • Problemen met de elektra

Onze monteurs beschikken over een uitgebreid assortiment aan reserve onderdelen van alle merken. Dankzij onze reserve onderdelen kunnen de meeste problemen met een rolluik direct ter plaatse worden opgelost. Versleten of kapotte onderdelen kunnen worden vervangen, waardoor een rolluik weer optimaal kan functioneren. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, bestellen we deze direct voor je. Zodra het bestelde onderdeel binnen is, sturen we een monteur naar u toe om het onderdeel te plaatsen

In welke regio is ROMASS actief?

ROMASS beschikt over een uitgebreid netwerk van servicemonteurs. Dankzij dit uitgebreid netwerk voeren rolluiken reparaties uit in heel Nederland. Of het nu gaat om een rolluik reparatie in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Nijmegen, Utrecht of Limburg. Voor onze monteurs is dit geen probleem. Wanneer je online een aanvraag hebt ingediend om een monteur in te schakelen, nemen we zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. De monteur komt op de afgesproken dag en tijdstip naar je toe om jouw rolluik te maken. Na afloop van de reparatie ontvang je van de monteur een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze diensten of het aanmelden van een storing, kan je terecht op onze website. We zijn ook telefonisch bereikbaar op: 085-7822730,

 

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.