Rolluik defect? Schakel direct een technieker in

Is uw rolluik defect en bent u daarvoor opzoek naar een ervaren technieker die het probleem kan oplossen? Wacht dan niet te lang en schakel een technieker van ROMASS in. Een defect rolluik die bijvoorbeeld niet meer omhoog of omlaag gaat kan vervelende situaties opleveren, maar door een technieker van ROMASS in te schakelen voorkomt u verdere vervelende situaties en onnodige kosten. De techniekers zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen rolluiken. Om onze klanten zo snel mogelijk te helpen beschikken we over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers die gepositioneerd zijn in heel België, waardoor er altijd een technieker bij u in de buurt is om de problemen met een rolluik op te lossen.

Defect rolluik

Natuurlijk is het vervelend als uw rolluik niet meer werkt. Vaak wilt u hier het liefst niet al te veel geld en tijd aan verliezen om het probleem op te lossen. Het vooraf inschatten van de kosten voor de herstelling is erg lastig. De techniekers moeten weten welke onderdelen kapot zijn en welke vervangen dienen te worden. Daarnaast is het vooraf lastig in te schatten hoelang een technieker bezig is met de herstelling. Om deze redenen geeft ROMASS vooraf geen prijsopgave.

Om grotere schade en hogere kosten te voorkomen is het verstandig om uw rolluik op tijd te laten herstellen om onnodige kosten te voorkomen. Wij van ROMASS vinden het erg belangrijk dat zowel onze techniekers als onze klanten veilig zijn tijdens het herstel van een rolluik. Om de veiligheid te kunnen waarborgen zijn al onze techniekers VCA-gecertificeerd, waardoor ze tijdens een herstelling een veilige werkomgeving creëren voor zowel zichzelf als de klant. De techniekers zullen eerst achterhalen wat het probleem veroorzaakt. De onderdelen worden indien mogelijk hersteld en anders worden deze vervangen door de technieker. Al onze techniekers beschikken over een servicebus met een ruime voorraad aan onderdelen waardoor de meeste herstellingen direct worden verricht.

Hoe kan ik een technieker inschakelen?

Heeft u een professionele technieker nodig voor het herstel aan uw defect rolluik? Dan bent u bij ROMASS aan het juiste adres. U kunt via onze website snel en eenvoudig een afspraak indienen door de verschillende stappen in het formulier in te vullen. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging.

Wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Geen probleem. U kunt bellen naar 078/484996.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.