repareren toegangshekken

Werkt je toegangshek niet meer en ben je opzoek naar een monteur die deze voor je kan repareren? Dan ben je opzoek naar ROMASS Business. We zijn de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types toegangshekken en industriedeuren. We zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar om je te helpen met een storing aan je toegangshek. Indien nodig vertrekken we direct naar je toe.

Repareren toegangshekken

Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen toegangspoorten. Dankzij de juiste kennis en materialen kunnen onze monteurs de meeste storingen aan een toegangshek direct ter plaatse oplossen. Of het nu gaat om een hek die niet meer open of dicht gaat of een motor die kapot is. Voor onze monteurs is dit geen probleem. Ze beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen waardoor kapotte of versleten onderdelen direct ter plaatse vervangen kunnen worden. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, bestellen we deze zo snel mogelijk. Wanneer het bestelde onderdeel is geleverd, sturen we een monteur om het missende onderdeel te plaatsen. Door onze snelle service heb je zo min mogelijk overlast van een kapotte toegangshek en komen je bedrijfsprocessen niet in gevaar.

Storing aanmelden

Wanneer je defecte toegangshekken hebt, kan je online een storing aanmelden of contact met ons opnemen. Online vind je een aanmeldingsformulier die je moet invullen om een aanvraag in te dienen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dien je snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen om je toegangshekken te repareren. Een van onze vakkundige monteurs komt op de afgesproken datum en tijdstip naar je toe voor de reparatie. Na afloop van de reparatie ontvang je een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

ROMASS Business beschikt over een een groot netwerk van service monteurs die woonachtig zijn in heel Nederland. Dankzij ons grote netwerk van service monteurs, zijn we werkzaam in heel Nederland en zijn we altijd snel op locatie. Of het nu gaat om toegangshekken repareren in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Nijmegen of Limburg. Voor onze monteurs is dit geen probleem. We komen zo snel mogelijk naar je toe, zodat je zo min mogelijk overlast hebt van een kapotte toegangshek.

Voor meer informatie over onze diensten kan je terecht op onze website of contact met ons opnemen.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.