Kies voor ROMASS Business bij de onderhoud aan uw bedrijfspoort

Als uw bedrijfspoort een onderhoudsbeurt nodig heeft, dan schakelt u een gespecialiseerde technieker in. Bij voorkeur een technieker die veel ervaring heeft en verstand heeft van het merk van uw poort. ROMASS Business heeft een groot aantal vaklui in dienst, die de poort snel voor u kunnen onderhouden.

Wat maakt de techniekers van ROMASS Business de beste in de industrie?

Ruim 20 jaar ervaring

Al sinds 1995 herstelt en onderhoudt ROMASS Business alle merken en soorten bedrijfspoorten en toegangssystemen. Met ruim 20 jaar ervaring zijn er maar weinig bedrijfspoorten die in het verleden niet zijn onderhouden. Grote kans dat onze techniekers uw storing snel en vakkundig kunnen onderhouden.

VCA-gecertificeerd

Al onze techniekers zijn VCA-gecertificeerd. Om te voldoen aan de gestelde normen en eisen aan een bedrijfspoort of laadsysteem is het noodzakelijk om de keuringen, het onderhoud en de herstellingen te laten uitvoeren door een VCA-gecertificeerde technieker. Alle werkzaamheden aan en rondom uw toegangssysteem zullen op een veilige manier worden uitgevoerd.

Alle types en merken 

Door de ruime ervaring van de techniekers, zijn zij bekend met alle types en merken bedrijfspoorten en laad- en lossystemen. Bovendien beschikken zij over een ruime standaard voorraad in hun service camionette, waardoor zij uw storing snel kunnen verhelpen.

Snelle service

Onze techniekers kunnen direct ter plekke uw bedrijfspoort onderhouden. Ongeacht of het gaat om een bedrijfspoort in Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent of Leuven, dankzij ons uitgebreide netwerk van storingstechniekers in België, is er altijd een technieker bij u in de buurt. U heeft de zekerheid, dat uw bedrijfspoort snel wordt onderhouden. Wanneer u een servicecontract heeft, zorgen wij er zelfs voor dat de storing binnen 2 uur verholpen wordt.

Kijk voor meer informatie over onze techniekers, onze service en de verschillende onderhoudscontracten op onze website.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.