Hoge kwaliteit borstels voor het onderhoud van je wagen

Niet alleen voor het huis schoonmaken, maar ook voor het onderhoud van je wagen heb je borstels nodig. Ze zijn er om je auto schoon te vegen, de bekleding schoon te vegen, er zijn borstels voor de velgen en je hebt hoekborstels met watertoevoer. Dit laatste typ borstel kan gebruikt worden voor het reinigen van vlakke en hoekige oppervlakken.

In de shop van Truckwash 1 vind je diverse borstelwerken van hoge kwaliteit merken. Een auto poetsen doe je namelijk met goede kwaliteit producten en de juiste materialen. Niemand wil krassen op zijn lak of op een ander soort oppervlak.

Zo is er echt wel onderscheid tussen een normale handborstel en bijvoorbeeld een velgenborstel. Laatstgenoemde zijn er in verschillende soorten, maar welke moet je nou kiezen? Dat hangt af van twee factoren, namelijk wat voor soort velgen zitten er onder de wagen en hoe groot zijn de remklauwen? Zitten de remklauwen dicht op elkaar dan heb je meer aan een smalle borstel. De handborstel kan gebruikt worden voor meerdere werkzaamheden, zoals bekleding schoonvegen of het lak van de wagen.

Tips voor het poetsen van de auto

Wanneer je een auto gaat poetsen dan heb je naast de juiste materialen en poetsmiddelen ook een juiste werkwijze nodig. Hier hebben we een aantal tips voor je, zodat je snel kan beginnen met het poetsen van je wagen. Eén van de belangrijkste dingen is om eerst al het vuil van de wagen te verwijderen, voordat je gaat beginnen met poetsen. Doe je dit niet dan ontstaan er zeker weten krassen in het lak van de wagen. Als het vuil eraf gespoten is dan kan je beginnen met de reinigingsmiddelen. Voor het poetsen kan je een microvezeldoek gebruiken en een hoge kwaliteit wasmiddel en/of poetsmiddel voor het polijsten van Truckwash 1!

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.