Hoeveel kilometer wordt er jaarlijks gereden?

Hoeveel kilometer wordt er jaarlijks gereden?
Het
kilometerregistratiesysteem van GTM is het registratiesysteem dat u nodig heeft voor uw voertuig. Als u op zoek bent naar kilometerregistratiesysteem, dan is GTM de beveiligingsexpert waar u naar op zoek bent. Hoeveel kilometer wordt er jaarlijks op de Nederlandse snelwegen gereden?

Het aantal auto’s in Nederland
Door de welvaart die wordt ervaren in Nederland, zie je steeds meer mensen die een auto aanschaffen. Dit is namelijk mogelijk om een aantal redenen, de auto’s worden goedkoper en door de goed draaiende economie in Nederland kunnen mensen zich ook een auto veroorloven. Daarbuiten heb je ook een groot aantal autoliefhebbers in Nederland, deze doelgroep heeft vaak 4 tot 6 auto’s tot zijn beschikking. Er werd in januari 2018 gemeten hoeveel auto’s er officieel staan geregistreerd in Nederland, dit kwam uit op bijna 8.2 miljoen voertuigen. Dit betekent dat er op bijna elke 2 Nederlanders 1 auto beschikbaar is. Met deze aantallen kan je stellen dat er genoeg mensen zijn die een auto tot hun beschikking hebben. Maar hoeveel kilometer wordt er nu jaarlijks gereden in Nederland?

De gereden kilometers
In Nederland legt een gezinsauto gemiddeld 13.000 kilometer per jaar af, dit is een daling ten opzichte van het jaar ervoor. Dit betekent dat er In Nederland flink gebruik wordt gemaakt van het wegennetwerk. Het is ook niet heel vreemd dat er veel gebruik wordt gemaakt van de Nederlandse infrastructuur. Want Nederland is namelijk een import- en export land. Dit betekend dat Nederland verantwoordelijk is voor de doorvoer van goederen die aankomen in de Rotterdamse haven. Je ziet ook een stijgende lijn in het aantal leaseauto’s wat gebruik maakt van de snelwegen, als je wilt weten hoe de kilometerregistratie van leaseauto’s werken, wacht dan niet langer en bekijk onze website voor meer informatie!

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.