Help, wie moet ik bellen om mijn defecte poorten te maken? ROMASS is het antwoord

Het is altijd vervelend wanneer iets kapot gaat. Of het nu gaat om een televisie, laptop, schoenen, kleding of een elektrisch of handbediende poort. In alle gevallen wil je het liefst dat he probleem zo snel mogelijk is opgelost. Echter ben je bij sommige problemen afhankelijk van een partij die je moet inschakelen om de storing op te lossen. Wanneer het gaat om een elektrisch of handbedienbare  poort die kapot is, moet er een ervaren technieker worden ingeschakeld om het probleem op te lossen. Maar er zijn heel veel rolluiken bedrijven die je kunt inschakelen voor een poorten herstelling. Maar voor wie moet je kiezen? Wij hebben wat onderzoek gedaan en zijn uitgekomen bij het bedrijf ROMASS.

Defecte poorten maken

Het herstellen van een kapotte poort is specialistisch werk. Vooral wanneer het gaat om een elektrisch bedienbare poort. Kleine mankementen (zoals het vervangen van batterijen) kun je wellicht eenvoudig zelf oplossen. Maar wanneer er zich grotere defecten voordoen, is het tijd om een erkend herstelbedrijf in te schakelen.

Expertise

Elektrisch bedienbare kantel-, schuif- of rolpoorten zijn namelijk voorzien van geavanceerde techniek, die voortdurend in ontwikkeling is. De techniekers van ROMASS zijn op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast hebben zij voldoende expertise in huis om ook oudere systemen te repareren.

Veiligheid

Buiten de complexheid van de besturingssystemen van dergelijke poorten is er nog een reden waarom je de herstelling van je poort beter over kunt laten aan een vakman. Het kan onveilig zijn om zelf aan de slag te gaan met een kapotte poort. Zo staan torsieveren en kabels soms onder hoge spanning, waardoor het gevaarlijk is om deze zelf te verwijderen of vervangen. Onze mekaniekers weten exact waar ze op dienen te letten en hebben genoeg ervaring om veilig te werken. Sterker nog, alle ROMASS techniekers zijn in het bezit van een Vca-certificaat.

Poorten maken

Als je twijfelt of je zelf je poort kunt herstellen, schakel dan een bekwame technieker in. De mekaniekers van ROMASS kunnen alle soorten poorten van alle merken herstellen. Zij hebben de know-how en ervaring om op een veilige manier je elektrisch bediende poort weer goed werkend te krijgen.

Wil je een van onze ervaren techniekers inschakelen om je defecte poort te maken? Neem dan telefonisch contact op via 078/484996 om een storing aan te melden of door ons online formulier in te vullen.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.