Frisse uitstraling met botox en fillers

Aan de ene kant wordt gezegd dat je jezelf moet zijn en dat je niets van de mening van je omgeving moet aantrekken en dat is natuurlijk ook zo. Aan de andere kant vinden mensen het echter belangrijk dat ze status hebben bij dezelfde mensen. De inhoud van deze status is echter wel bij iedereen anders en wordt bepaald door wat iemand denkt dat in zijn of haar omgeving goed wordt gevonden. Daardoor willen mensen er zo uit zien zoals ze denken dat ze door anderen in zijn of haar omgeving gezien willen worden.

Een van de meest voorkomen gedachtes over hoe je er uit moet zien die je ook in de maatschappij tegenkomt is dat je er goed uit moet zien. Als gevolg van deze gedachte hebben mensen die wat minder goed aansluiten bij dat beeld, minder kans hebben op het krijgen van bepaalde posities in hun carrière. Want als er bij een sollicitatie inhoudelijk geen verschil is tussen twee kandidaten wordt uiteindelijk toch degene gekozen die het beste aansluit bij wat de beoordelaar mooi vindt.

Daardoor hebben jonge en aantrekkelijke mensen meer kans op het krijgen van bepaalde posities dan mensen die wat minder mooi en aantrekkelijk zijn. Jonge en aantrekkelijke mensen hebben daardoor meer kansen in hun carrière dan mensen die wat minder jong en aantrekkelijk zijn. Het is daarom erg belangrijk om er jong en aantrekkelijk uit te zien, want dan heb je meer kans op het krijgen van bepaalde functies.

De reden waarom veel mensen aan plastische- of cosmetische chirurgie doen is dan ook om er beter uit te zien. Daarom doen veel mensen aan plastische of cosmetische chirurgie. Daardoor doen veel mensen aan botox oksels of fillers wangen. Zowel botox als fillers zorgen ervoor dat iemands huid strakker wordt, waardoor iemands gezicht strakker worden en de persoon er beter uitziet.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.