De Wit Hekwerken verrijkt de tuin met een schuifpoort

Als je van plan bent om een hekwerk aan te schaffen bij De Wit Hekwerken, heb je dan al nagedacht over de toevoeging van een schuifpoort? Deze schuifpoorten zijn ook aan te schaffen bij De Wit Hekwerken. Hierdoor passen ze perfect bij jouw gekozen hekwerk. Alles over het verrijken van jouw hekwerk met een schuifpoort lees je in dit artikel.

 

Keuze hekwerk

Als je nog helemaal geen hekwerk om je tuin hebt, of je wilt je hekwerk vervangen, ga dan op zoek naar een hekwerkspecialist en bekijk daar de mogelijkheden. Er bestaan veel verschillende soorten hekwerken met daarbij een passende schuifpoort. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om juist een schuifpoort te kiezen die helemaal afwijkt van het hekwerk. Hierdoor geef je een speciale uitstraling aan jouw terrein of tuin. Hekwerken zoals sierhekwerken zijn te personaliseren. Dit is doorgaans ook mogelijk met de schuifpoorten zodat het helemaal niet opvalt dat er een schuifpoort tussen zit.

 

Kiezen voor een schuifpoort

Het is niet voor iedereen weggelegd om een schuifpoort aan te schaffen. Het vraagt om een redelijke investering en daarom is het verstandig om af te vragen of een schuifpoort wel benodigd is voor jouw situatie. In veel gevallen heb je niet meer nodig dan een looppoort. Als je met je auto de tuin of jouw terrein in gaat dan kan een schuifpoort handig zijn. Dit zie je doorgaans bij huizen met een oprijlaan of met een parkeerplek in hun tuin.

 

De prijs

De prijs wordt bepaald door verschillende factoren zoals de grootte, het materiaal en het ontwerp. De prijzen die wij noemen in dit artikel zijn voor een schuifpoort van drie meter breed en een meter hoog. De prijs voor een houten schuifpoort van dit formaat varieert tussen de €2.200 en €5.500, afhankelijk of er voor hardhout of geïmpregneerd hout wordt gekozen. Voor een metalen schuifpoort betaal je tussen de €965 en €2.000. Bij een metalen schuifpoort wordt de prijs ook beïnvloedt of het metaal verzinkt en gecoat is. Dit zorgt ervoor dat het niet kan gaan roesten.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.