Chinese mobiele telefoons betrouwbaar?

Je wilt een nieuw toestel aanschaffen, maar je hebt geen idee wat je wilt kiezen, als het maar niet te duur is. Als je een beetje op zoekmachines kijkt kom je talloze modellen tegen die er leuk uit zien, maar zijn ze ook goed? Steeds populairder zijn de Chinese merken. De reden voor de stijgende populariteit van Chinese telefoons is de prijs. Ze zijn een stuk goedkoper dan in Nederland of andere Westerse landen.  Momenteel hebben nog veel consumenten die zich afvragen of dit daadwerkelijk goede en betrouwbare telefoons zijn. Sommige mensen hebben ervaring met een goedkoop onbekend Chinees merk. Dit is zeker mogelijk omdat je het beste niet kunt kiezen voor een telefoon die extreem goedkoop is, of van een onbekend en onbetrouwbaar ogend merk.

Als je een Chinese mobiele telefoon wilt aanschaffen maar ook geen extreem bedrag wilt neerleggen voor de nieuwste iPhone of iPad, dan kun je ook kiezen voor een refurbished variant. Bijvoorbeeld de iPhone 5C refurbished, een wat ouder toestel van iPhone en als tweedehands variant is een prima keuze en absoluut niet duur. Zeker omdat de iPhone 6 al te koop is. Als je liever een tablet wilt kopen, maar de nieuwste versie van iPad ook vrij prijzig vindt, dan kun je kiezen voor de ipad mini refurbished.  Refurbished toestellen werken nog uitstekend en zijn een goedkoop alternatief voor de nieuwe toestellen.

Ondanks dat mensen Chinese merken vaak niet vertrouwen zijn vaak wel goede telefoons. Vooral als je wat grotere merken bekijkt zoals Lenovo en Huawei, krijg je wel waar voor jouw geld. De telefoons hebben vaak uitstekende specificaties, zijn heel snel, hebben mooi beeld en draaien op de nieuwste versie van Android. Dit soort toestellen zijn wel wat lastiger te verkrijgen in Nederland, maar je zou het via buitenlandse webshops kunnen bestellen en dan wordt het thuis bezorgd.

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.