Automatische poorten onderhoud volgens de wettelijke eisen

Wilt u uw Automatische poorten onderhoud laten uitvoeren door een poorten specialist die volgens de wettelijke normen te werk gaat? Dan is ROMASS Business de firma die u zoekt. We zijn al jaren de poorten specialist van alle merken en types automatische poorten en toegangshekken. De techniekers van ROMASS Business zijn professioneel opgeleid en beschikken over de juiste materialen om alle poorten volgens de wettelijke eisen te onderhouden.

Wettelijke eisen voor Automatische poorten

Voor veel firma’s zijn automatische poorten een belangrijk onderdeel van de bedrijfsprocessen. Ze zorgen er vaak voor dat de toegangsweg voor personen en goederen wordt geopend of indien gewenst geblokkeerd. Echter wanneer een automatische poort een toegangsweg blokkeert omdat hij niet meer open gaat kan dit vervelende situaties opleveren. Wellicht kunnen goederen nu niet meer vervoerd worden waardoor leveranciers hun producten niet kunnen ontvangen. Dit is natuurlijk erg vervelend. Om de kans hierop te verkleinen kunt u jaarlijks onderhoud laten uitvoeren door een poorten expert. Een automatische poort moet voldoen aan de EN 13241-1 norm om de poort in gebruik te mogen nemen. De techniekers van ROMASS Business zijn op de hoogte van de vastgestelde eisen en keuren en onderhouden industriepoorten daarom ook volgens de wettelijke eisen. Indien een industriepoort tijdens een onderhoudsbeurt niet voldoet aan de eisen gaan onze techniekers de poort herstellen totdat ze wel voldoen aan de eisen.

Tijdens een onderhoudsbeurt kan er naar voren gekomen dat er bepaalde onderdelen zijn versleten of niet goed zijn afgesteld. De technieker gaat ervoor zorgen dat versleten onderdelen worden vervangen zodat de poort weer voldoet aan de wettelijke eisen. Daarnaast worden de onderdelen zoals onderloopbeveiliging, scharnieren, loopwielen, motor, veren en kabels gecontroleerd en onderhouden. Naast het feit dat het wettelijk verplicht is om automatische poorten jaarlijks te onderhouden zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat de levensduur van een poort wordt verlengd. De kans op een storing wordt verkleind en het zorgt voor een kostenbesparing.

Automatische poorten onderhoud inplannen

Bij ROMASS Business kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor het jaarlijks onderhouden van industriepoorten. Met een onderhoudscontract ontvangt u jaarlijks een onderhoudsbeurt volgens de wettelijke normen en een keuring zodat uw industriepoort weer voldoet aan de eisen. Daarnaast heeft u toegang tot onze 24/7 storingsdienst. Indien u een urgente storing heeft aan uw installatie staat er binnen 2 uur een technieker op locatie om deze op te lossen. We beschikken over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers die gepositioneerd zijn in heel Nederland waardoor we altijd een technieker bij u in de buurt hebben.

Voor meer informatie over onze onderhoudscontracten kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.